ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 127 ΑΘΗΝΑ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 127 ΑΘΗΝΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι!
Με την ευκαιρία της σημερινής μας επικοινωνίας τα μέλη του ΔΣ και εγώ θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή χρονία με υγεία και κάθε επιτυχία. Οπως κάθε χρόνο, η Εταιρεία πρόκειται να διοργανώσει την εξ’αναβολής ετήσια τακτική γενική της συνέλευση που είχε αρχικά ορισθεί 29.2.2020, μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ που βρίσκεται Βασ. Σοφίας 127 – 11521 Αθήνα, το Σάββατο στις 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.00 – 21.00. Το πάργκινγκ των αυτοκινήτων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στους χώρους του ινστιτούτου είναι ελεύθερο. Επειδή θα είναι και η πρώτη μας συνάντηση την καινούρια χρονιά το ΔΣ αποφάσισε να εμπλουτίσει το πρόγραμμα και με κάποιες επιστημονικές ομιλίες.

Πιό συγεκριμένα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
18.00-18.30 : Σηπτική αρθρίτιδα του γόνατος και η θεραπευτική της αντιμετώπιση με ΝΤ (Ιάσων Πετρουτσάς)
18.30 – 19.00 : Κεφαλαλγία και ΝΤ. Η εμπειρία απο την πράξη (Εύη Κυρμανόγλου)
19.00 – 20.00 : Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση
Σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού η ΓΣ συγκροτείται απο τα μέλη της Εταιρείας που είναι οικονομικά τακτοποιημένα και δεν έχουν οφειλές στην Εταιρεία απο τα προηγούμενα χρόνια. Υπενθυμίζεται οτι η ετήσια συνδρομή στην Εταιρεία ανέρχεται στο ποσό των 70 ΕΥΡΩ, και αποτελεί τον μοναδικό πόρο της Εταιρείας εκτός απο τα έσοδα των σεμιναρίων. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους που έχουν ανοιχτές οφειλές αλλά και τους μεχρι τώρα ταμειακά εντάξει να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια της Εταιρείας.
Επειδή πρόκειται για επαναληπτική ΓΣ υπάρχει απαρτία με οποιαδήποτε παρουσία των ταμειακά τακτοποιημένων συνεργών και τακτικών μελών. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
Πεπραγμένα του ΔΣ
Οικονομικός απολογισμός, ισολογισμός και έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής
Εκκαθάριση του μητρώου της Εταιρείας
Γενικότερη πορεία της Εταιρείας και προοπτικές
20.00-21.00 Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Εκ μέρους του ΔΣ

Δρ. Γερ. Παπαθανασίου